Witt & Søn A/S - Kalvetoft 26 - 6400 Sønderborg

RING  74 46 11 64

​Har du noget vvs-arbejde på Als, har vi en vvs-mand klar

​Kontakt din lokale VVS mester Witt & Søn på telefon: 74 43 11 64.

Har du brug for en vvs-mand på Als, ligger det jo lige for at tage fat i Witt & Søn. Vi bor i Sønderborg og kan være fremme overalt på Als i løbet af kort tid. Vi leverer alt lige fra reparationer af dryppende vandhaner og til totalløsninger inden for vand, varme og blikkenslagerarbejde.

Selv stenen udhules med tiden af dråben, skrev Johannes Møllehave engang. Udhulet kan din økonomi også hurtigt blive, hvis du ikke får ordnet den utætte vandhane eller det løbende toilet. Faktisk kan det koste dig helt op til 18.000 kroner om året, hvis du ikke fikser en dryppende vandhane i tide. Det viser beregninger fra husejernes videnscenter Bolius.dk.

Vi fikser hurtigt den dryppende vandhane på Als

Så er det meget billigere at ringe til Witt & Søn, hvis vandhanen drypper, toilettet løber eller vandrøret er sprunget. Fra vores adresse i Sønderborg kan vi være fremme på stort set ingen tid, uanset hvor på Als, du bor. Så kan du få skiftet pakningerne eller standset vandskaden, inden den udvikler sig katastrofalt.


​Vi klarer naturligvis også andet end småreparationer. Skal du have lagt nye vandrør eller har du brug for nye installationer i forbindelse med ombygning af køkken, badeværelse eller dit bryggers? Så har vi en moderne og vandbesparende løsning til en god pris, der virker tidssvarende i mange år fremefter.

Alt i vvs, varme og blikkenslagerarbejde på Als og i hele Sønderjylland

Vi kan også spare dig for rigtig mange penge på varmeregningen. For ud over vvs-arbejde, kan vi også klare alle former for energiløsninger. Det kan betale sig at se nærmere på netop nu. For lige nu er der ekstra gode tilskudsordninger, du kan få glæde af til din energirenovering af boligen. Samtidig har private også mulighed for at udnytte håndværkerfradraget, der igen i år er øremærket til energirenovering.

Så netop nu kan det for alvor betale sig at invitere Witt & Søn hjem og foretage et Mester Tjek af energiforbruget i din bolig. Så får du et tilbud på en energirenovering, der vil spare dig mange penge på varmeregningen nu og mange år frem i tiden.


​Det udhuler ikke din økonomi og glæder også miljøet - både på Als og over resten af jordkloden.

Vi er medlem af:

Bliv kontaktet af os:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Witt & Søn A/S

CVR: 20216190

KONTAKT OS

Telefon: 74 46 11 64

E-mail: info@witt-vvs.dk

ADRESSE

Kalvetoft 26
6400 Sønderborg