Witt & Søn A/S - Kalvetoft 26 - 6400 Sønderborg

RING  74 46 11 64

​VVS-arbejde i Gråsten, vi har vvs-mand til opgaven

Kontakt din lokale VVS mester Witt & Søn på telefon 74 46 11 64.

Der kan være mange gode grunde til at få en vvs-mand til Gråsten. Vandhanen kan dryppe, toilettet løbe eller også er der måske gået et vandrør. Er uheldet ude, kan vi være fremme på under 20 minutter. Witt & Søn foretager alle former for vvs-arbejde fra småreparationer og til totalløsninger, ligesom vi også kan levere energiløsninger og foretage blikkenslagerarbejde.

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange penge du mister på at vandhanen drypper eller toilettet løber. Beregninger fra Bolius – boligejernes videnscenter – viser, at en enkelt utæt vandhane kan koste op til 18.000 kroner om året i ekstraregning fra vandværket. Så det er bare med at få fikset det, så snart der er noget, der begynder at dryppe.

Vi fikser vandhaner, toiletter og andre vvs-installationer i Gråsten

Faktisk koster det kun en brøkdel af den besparelse, du kan få på vandregningen, at få tætnet den utætte vandhane og det løbske toilet. Med kun 20 minutters kørsel kan du have en vogn fremme fra Witt & Søn, inden du populært sagt har skyllet en formue ud i afløbet.

Vi kan naturligvis også klare meget andet end det. Skal du have omlagt dine vand- eller varmerør i huset eller renoveret vand- og varmeinstallationerne på badeværelset, i køkkenet eller bryggerset? Så er vi altid klar med et godt tilbud, der samtidig giver dig nye, moderne og vandbesparende installationer, der også ser godt ud om både 10 og 15 år.

Alt vvs-arbejde udføres i Gråsten og Sønderjylland

Vi kan også træde til, hvis du skal have udskiftet det gamle oliefyr eller skal have omlagt elvarmen til en mere moderne og økonomisk løsning. Netop i disse år er der gode tilskud at hente til energirenovering af din bolig. Hos Witt & Søn kan du både få energiløsninger inden for solenergi, jordvarme og biobrændsel. Vi leverer både til private og erhverv.

Som privat kan du også udnytte håndværkerfradraget, der også i år er øremærket netop til energiforbedringer i de mange danske hjem. Så skal du have gjort noget ved energiforbruget der hjemme, er det nu, du skal tage kontakt til os.

Vi tilbyder et Mester Tjek, hvor vi gennemgår din bolig fra kælder til kvist. Så invitér os til en kop kaffe i Gråsten, så kvitterer vi med et godt tilbud, der kan spare dig mange penge på energiregningen fremover.

Vi er medlem af:

Bliv kontaktet af os:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Witt & Søn A/S

CVR: 20216190

KONTAKT OS

Telefon: 74 46 11 64

E-mail: info@witt-vvs.dk

ADRESSE

Kalvetoft 26
6400 Sønderborg