Witt & Søn A/S - Kalvetoft 26 - 6400 Sønderborg

RING  74 46 11 64

​Skal du have klaret noget VVS i Dybbøl?

Kontakt din lokale VVS mester på telefon 74 46 11 64

Med kun små 10 minutters kørsel er Witt & Søn det oplagte valg, når du skal have foretaget VVS-arbejde i Dybbøl og omegn. Vores dygtige serviceteknikere kan hurtig udbedre dryppende vandhaner og vandskader, ligesom vi også kan stå for alle former for større VVS-arbejder i forbindelse med ny- og ombygninger.

Intet er værre, end når vandhanen drypper eller toilettet løber. Ikke nok med at lyden er ret så irriterende. Du ved også, at det kommer til at koste dig ekstra på vandregningen, hvis du ikke får det fikset. For i forhold til tidligere, koster vand mange penge i dag. Så jo hurtigere, du kan stoppe det unødvendige overforbrug, jo bedre.

Få klaret løbende toiletter og andre vandproblemer i Dybbøl

Heldigvis behøver der ikke være langt fra tanke til handling – og det kommer ikke til at koste meget, at få fikset den dryppende vandhane, det løbende toilet eller andre problemer med vand og varme. For med kun små 10 minutters kørsel, kan vi hurtigt være fremme og få udbedret skaderne, så du kan spare på vandet, får varmen igen eller hvad der nu ellers kan være galt med varme og vand i din bolig.

Vi kan også være behjælpelig, hvis du skal have renoveret badeværelset eller har brug for ny vask og blandingsbatteri i køkken eller bryggers. Witt & Søn kan levere alt det nødvendige VVS- og rørarbejde, ligesom vi kan give dig et godt tilbud på vandbesparende installationer i et moderne og funktionelt design, der vil virke tidssvarende mange år fremefter.

Får et godt tilbud på VVS-arbejde, uanset om du bor i Dybbøl eller resten af Sønderjylland

Udover vand og sanitet kan vi levere et bredt udvalg af energiløsninger til både private og erhverv. Så skal det gamle oliefyr skiftes ud til en mere moderne, miljøvenlig og energirigtig opvarmningsform, kan vi både levere solenergi, jordvarme og biobrændselsløsninger.

Netop energirenovering gives der rigtig gode tilskud til i disse år, ligesom håndværkerfradraget er øremærket til denne form for arbejder i boligen. Så netop nu er det ekstra fordelagtigt.

Vil du have yderligere rådgivning i forbindelse med energirenoveringer, så bestil et Mester Tjek. Så giver vi tilbud på, hvordan du kan spare op til 80 % på dit samlede energiforbrug.

Vi er medlem af:

Bliv kontaktet af os:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Witt & Søn A/S

CVR: 20216190

KONTAKT OS

Telefon: 74 46 11 64

E-mail: info@witt-vvs.dk

ADRESSE

Kalvetoft 26
6400 Sønderborg