Witt & Søn A/S - Kalvetoft 26 - 6400 Sønderborg

RING  74 46 11 64

Mangler du en VVS-mand til Aabenraa?

Kontakt VVS mester Witt & Søn på telefon: 74 46 11 64

Drypper vandhanen, er det bare med at få hidkaldt en VVS-mand til Aabenraa så hurtigt som muligt. For ifølge boligportalen Bolius kan en enkelt utæt vandhane løbe op i 18.000 kroner i ekstraregninger for vand. Så drypper vandhanen, løber toilettet eller er et af vandrørene utætte, kan Witt & Søn være fremme på under en halv time. Vi klarer alle VVS-opgaver og leverer også energiløsninger og blikkenslagerarbejde.

Der er ingen grund til at betænke sig, hvis først vandhanen drypper eller toilettet løber. Vand er blevet en dyr ressource og selv et par enkelte dråber hvert minut løber hurtigt op i mange penge, når det årlige vandforbrug skal gøres op. I værste fald taler vi en ekstraregning på næsten 20.000 kroner, hvis du bor i forsyningsområdet for et af landets dyrere vandværker.

Vi klarer alt i VVS i Aabenraa og resten af Sønderjylland

Til sammenligning koster det kun en brøkdel at få Witt & Søn til Aabenraa for at klare de løbske installationer. Vi bor mindre end en halv times kørsel fra Aabenraa og kan derfor være fremme, inden du har skyllet en formue direkte ud i kloakken.

Vi løser alle former for VVS-opgaver helt nede fra småreparationer og til totalløsninger på alle husets vand-, varme- og sanitetsinstallationer. Men kan også stå for installationerne, hvis I skal have nyt badeværelse, nyt køkken eller ordnet bryggerset. Vi leverer moderne og vandbesparende løsninger, der sikrer dig lave vandregninger fra nu af og langt ud i fremtiden.

Energirenovering og blikkenslagerarbejde

Vi kan også foretage en komplet energirenovering af boligens varmeinstallationer. Vi kigger gerne forbi og ser på jeres nuværende energiløsning inden for f.eks. olie eller el og rådgiver om, hvordan vi kan omlægge dem, så I kan spare mange penge på det årlige energiforbrug.

Vi kan omlægge varmeanlægget til alt lige fra solenergi over jordvarme og til biobrændselsløsninger og det er nu, du skal handle. For netop i disse år er der gode tilskud at hente til energirenovering, samt mulighed for at udnytte håndværkerfradraget, der jo netop fokuserer på energirenoveringsopgaver.

Vi kan også levere alt inden for blikkenslagerarbejde, både når det gælder inddækninger, tagrender og afløb. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor og vi servicerer både private og erhverv.

Få et Mester-tjek af en VVS-mand i Aabenraa

Witt & Søn tilbyder også Mester-tjek af din bolig. Her gennemgår vi alle VVS-installationer fra kælder til kvist og giver dig et godt tilbud, der kan spare dig mange penge på både energi- og vandregningen i mange år fremover.

Kontakt VVS mester Witt & Søn på telefon: 74 46 11 64


Vi er medlem af:

Bliv kontaktet af os:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Witt & Søn A/S

CVR: 20216190

KONTAKT OS

Telefon: 74 46 11 64

E-mail: info@witt-vvs.dk

ADRESSE

Kalvetoft 26
6400 Sønderborg