Witt & Søn A/S - Kalvetoft 26 - 6400 Sønderborg

RING  74 46 11 64

Solenergi giver besparelser hver dag

​Witt & Søn A/S kan levere og montere solvarmeanlæg, der udnytter solenergi - en gratis kilde til opvarmning af dit vand samt dit hus. Solen holder aldrig op med at skinne!


Vi har gennem Ren 1 Energi sektionen under Tekniq markedsført os på solvarmeområdet.

Solenergi fra Sonnenkraft

Desuden samarbejder vi med Sonnenkraft, som er forhandler af solvarmeanlæg (se et anlæg på nedenstående billede).

Med solvarme fra Sonnenkraft får du et kvalitetsprodukt, som giver dig besparelser i mange år.

Witt & Søn A/S har det fornødne udstyr, certifikater og kvalitetssikring til at montere og indregulere dit solvarmeanlæg.

Et solvarmeanlæg kan let integreres i den eksisterende tagkonstruktion, ligesom varmtvandsbeholderen kan tilsluttes alle eksisterende opvarmningsformer.

Hvordan fungerer solenergi?

Solen opvarmer væsken i solfangerne på taget. Varmen fra den opvarmede væske overføres til vandet i varmtvandsbeholderen, og sådan bliver vandet til varmesystemet opvarmet.

Vi har bred erfaring inden inden for solenergi, og montering af solvarmeanlæg bl.a. for kunder i Sønderborg, Åbenrå, Dybbøl og Kruså.

VORES ARGUMENTER:

Økonomi

COMPACT E og COMPACT Plus løsningerne gør din bolig meget mere energieffektiv og giver en besparelse hver dag. Løsningerne forbedrer således bygningens energimæssige tilstand. Der er mere end bare økonomiske fordele ved investering i solenergi.

Miljø

Fossile brændstoffer som olie og gas betragtes som de værste bidragydere til emission af drivhusgasser i atmosfæren. Det er baggrunden for, at regeringer i næsten alle lande har sat sig nogle ambitiøse mål for at reducere CO2-udslippet. Med solenergi er der intet CO2-udslip.

Uafhængighed

Olie og gas er knappe ressourcer, som vil løbe ud over tid. De fremtidige priser er højst usikre. I løbet af de sidste 10 år er olieprisen steget med 300 %. Ved at bruge så meget solenergi som muligt slipper du for at bekymre dig om det politiske klima i de olieproducerende lande og om den fremtidige knaphed i forsyningen.

DINE FORDELE

- Producerer op til 70% af dit varme vand gratis
- Hurtig og enkel installation
- Stort set ingen vedligeholdelse
- Førsteklasses europæisk kvalitet

Der er forskellige løsninger at vælge imellem. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine fordele ved investering i solenergi.​ Vi giver gerne et godt og seriøst tilbud til dig!

Vi er medlem af:

Bliv kontaktet af os:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Witt & Søn A/S

CVR: 20216190

KONTAKT OS

Telefon: 74 46 11 64

E-mail: info@witt-vvs.dk

ADRESSE

Kalvetoft 26
6400 Sønderborg