Witt & Søn A/S - Kalvetoft 26 - 6400 Sønderborg

RING  74 46 11 64

Gas - Installation af naturgas giver energibesparelse

Naturgas er en billig og miljøvenlig opvarmningsløsning, som gennem flere årtier har vundet indpas i de sønderjyske husstande. Teknologisk er der dog sket meget siden de første installationer af gaskedler, og derfor er der store varmebesparelser at hente for mange husejere med en udskiftning af gaskedlen.

Gaskedel fra BOSCH eller WEISHAUPT

Vi har mange års erfaring med service og udskiftning inden for gas, herunder gaskedler fra BOSCH eller WEISHAUPT så i stedet for at reparere den gamle gaskedel, kan det ofte bedre svare sig at få den udskiftet til en ny, moderne og langt mere effektiv model.

Der er nemlig mange penge at spare på varmeregningen. Ved udskiftning af din gamle gaskedel - kan du de kommende år, spare mange penge på varmeregningen, fordi den producerer mere varme ved brug af samme mængde energi.

​​

Gas til enhver bolig

Witt & Søn A/S kan levere varmeløsningen til alle typer boliger med en gaskedel fra BOSCH eller WEISHAUPT. Vi sikrer effektiv og korrekt installering af gas, lang levetid med stor årlig energibesparelse, og vi udfører naturligvis også gasservice på din gaskedel efterfølgende.

Standard gasinstallationer monteret komplet med:

  • Gaskedel
  • Varmtvandsbeholder
  • Vandret aftræk
  • Vejrkompenseringsanlæg

Priser på kedeludskiftning fra kr. 33.000,00

​​

BOSCH yder 4 års garanti – under forudsætning af et eftersyn af kedlen hvert 2. år.

WEISHAUPT yder 10 års garanti – under forudsætning af et eftersyn af kedlen hvert 2. år.​

Kontakt os og hør mere om vores løsninger inden for gas. Vi har tidligere udarbejdet løsninger for kunder i Broager, Åbenrå, Dybbøl, Gråsten og Sønderborg og det meste af Als.

Vi er medlem af:

Bliv kontaktet af os:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Witt & Søn A/S

CVR: 20216190

KONTAKT OS

Telefon: 74 46 11 64

E-mail: info@witt-vvs.dk

ADRESSE

Kalvetoft 26
6400 Sønderborg