Witt & Søn A/S - Kalvetoft 26 - 6400 Sønderborg

RING  74 46 11 64

Energioptimering - Spar penge med Energirenovering

Energi og udgifterne hertil fylder mere og mere i danskernes hjem og hverdag. Priserne på både varme, vand og elektricitet er steget de seneste år og bliver kun dyrere og dyrere.

Derfor er det også vigtigt at tænke på energi og interessere sig for, hvor i hjemmet man kan foretage energioptimeringer.

Forslag til energioptimering i hjemmet

Der er mange måder, hvorpå man kan spare energi. Energioptimeringer kan ske i alle boligens rum, og selv de mindste renoveringer og forbedringer kan gøre en stor forskel, når det gælder energien.

Eksempelvis kan solceller og solenergi gøre en stor forskel, når det kommer til energi, ligesom en udskiftning fra oliefyr til jordvarme kan spare på varmen. En ny cirkulationspumpe kan spare op til 80 procent af dit elforbrug. Automatisk varmestyring kan nedsætte elforbruget med op til 23 procent. På samme måde kan nævnes berøringsfrie vandhaner, nye vandbesparende toiletter og mange flere optimeringer, når det kommer til energi og besparelsen af det.

Bestil et gratis mestertjek

Lige nu tilbyder Witt & Søn A/S et gratis Mester Tjek. For at bestille et tjek for værdi af 750 kr. - Klik her

VVS Mester - Sådan sparer du penge

VVS Mester er en landsdækkende sammenslutning af aut. VVS-installatører, som løbende bliver efteruddannet - så hele tiden holdes opdateret med den nyeste teknik. Med en VVS-installatør fra VVS Mester, sikrer du dig en installatør, der stiller høje krav til det arbejde, de leverer.

Bestil et Mester Tjek og find ud af hvordan, du kan spare op til 80% på dit el-forbrug. Se hvordan vi kan hjælpe dig, med besparelser på udgifter inden for vand og varme - Læs mere her http://www.vvsmester.dk/

Få en gratis gennemgang og spar på energien

Hos Witt & Søn A/S tilbyder vi et gratis Mester Tjek. Her gennemgår vi boligen og tjekker installationer og giver dig et overblik over, hvor du kan opnå besparelser ved en energioptimering.

Energi vedrører os alle, og vi har alle et ansvar for vores miljø. Få udført en energioptimering af din bolig og spar penge i hverdagen samtidig med, at du passer på miljøet.

Kontakt os på telefon 74 46 11 64, hvis du ikke vil bruge for meget energi. Vi kører til opgaver i hele Sønderborg og resten af Sydjylland.

Vi er medlem af:

Bliv kontaktet af os:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Witt & Søn A/S

CVR: 20216190

KONTAKT OS

Telefon: 74 46 11 64

E-mail: info@witt-vvs.dk

ADRESSE

Kalvetoft 26
6400 Sønderborg