Witt & Søn A/S - Kalvetoft 26 - 6400 Sønderborg

RING  74 46 11 64

Brug for en blikkenslager i Gråsten?

Kontakt din lokale VVS mester Witt & Søn på telefon 74 46 11 64.

Skal du have udført blikkenslagerarbejde i Gråsten, giver det god mening at bede Witt & Søn om et tilbud. Vi bor i Sønderborg og foretager alle former for blikkenslagerarbejde efter de gode, stolte håndværkstraditioner. Samtidig kan vi være fremme på under 20 minutter, hvis du skal have ordnet en skade på tagrender eller afløb.

Skal du have sat ståltagrender op, lagt inddækning om skorstenen eller udluftningskanalen eller skal du have bygget en specielløsning til afløbet, er det en blikkenslager, du skal have fat i. Det er et gammelt håndværk, der har været kendt lige siden middelalderen.

Blikkenslagerfaget mikser discipliner fra smedefaget med kunsthåndværk. For udført korrekt bliver blikkenslagerarbejde noget nær en kunst, der er med til at øge værdien af din bolig – både pris- og udseendemæssigt. Samtidig kan det tætne steder, hvor der ellers nemt kunne opstå vandskader og sikrer, at regn- og andet vand altid ledes effektivt og sikkert væk.

Vi leverer også blikkenslagerarbejde til ny- og ombygninger – også i Gråsten

Det er også en blikkenslager, du skal have fat i, hvis du kunne tænke dig at få tilføjet ekstra herskabelige detaljer til din nybygning. Det gælder også, hvis du skal have repareret spir, kupler og andre former for blikudsmykninger og -tage i forbindelse med renoveringsopgaver på boligen.

Det er også muligt at lægge blik på facaden eller andre dele af huset. Det skaber et særligt look, der altid passer ind, uanset hvad resten af boligen er opført i. Samtidig er det nemmere at tilpasse til de skæve mål, som mange ældre huse har og så er det et mere vejrbestandigt materiale end både træ og cement.

Vi kan også skabe den tætte sammenføjning mellem en nybygning og det oprindelige hus. Så oplever du vandskader fra taget, skotrender eller afløb, er det også blikkenslageren, du skal have fat i.

Alt i blikkenslagerarbejde i Gråsten og resten af Sønderjylland

Ligegyldigt hvilken form for blikkenslagerarbejde du skal have udført og uanset om du bor i Gråsten eller resten af Sønderjylland, giver det god mening at kontakte Witt & Søn. Vi foretager alle former for blikkenslagerarbejde og kigger gerne forbi og giver et godt, uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Så kontakt os allerede i dag – så kommer vi og ser på dit blikkenslagerarbejde.​

Vi er medlem af:

Bliv kontaktet af os:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Witt & Søn A/S

CVR: 20216190

KONTAKT OS

Telefon: 74 46 11 64

E-mail: info@witt-vvs.dk

ADRESSE

Kalvetoft 26
6400 Sønderborg