Witt & Søn A/S - Kalvetoft 26 - 6400 Sønderborg

RING  74 46 11 64

Brug for en blikkenslager til blik-opgaver i Dybbøl?

​Kontakt din lokale VVS mester på telefon: 74 46 11 64

Har du en utæt blyinddækning eller skal der sættes nye ståltagrender på huset? Så er Witt & Søn den nærmeste løsning, når du skal have lavet blik- og blikkenslager-arbejde i Dybbøl. Vi bor kun små 10 minutter væk. Så har du en akut opstået tag- eller afløbsskade, kan vi hurtigt være fremme.

Måske havde du aldrig drømt om, at du fik brug for en blikkenslager. Men skal du have sat ståltagrender på huset eller lagt en ny inddækning op omkring skorstenen eller udbedret en utæt skotrende, er det lige præcis blikkenslageren, du har brug for.

Det er et rigtigt gammelt håndværk, der har været brugt til tag- og afløbsopgaver i århundreder. Kigger du rundt på byens tage i Dybbøl og omegn, opdager du sikkert hurtigt en masse eksempler på konstruktivt blikkenslagerarbejde, når du først er blevet opmærksom på det. Enten i form af smarte løsninger på vanskelige samlinger på taget eller kunstfærdigt udformede tagrender, spir, kupler og andre former for bliktagsløsninger.

Andre former for blik og blikkenslagerarbejde i byggeriet i Dybbøl og omegen

For blikkenslageren kan mere og andet end bare at sikre tætte tage og afløb. Skal du lige tilføje et lidt ekstra herskabeligt præg på din bolig eller skal du renovere et ældre hus, kommer blikkenslageren tit til at spille en stor rolle. Det gælder f.eks. hvis du skal have bygget til eller have foretaget svære samlinger mellem nye og eksisterende afløb og tagrender.

Ved til- og ombygninger kan en facade i blik nemt løfte hele indtrykket på huset og da blik passer til stort set alle former for materialer, kan det blive den smarte og opmærksomhedsskabende løsning.

Blik er også et mere føjeligt materiale og derfor perfekt, hvis katten er løbet med målet. eller sammenbygningen mellem tilbygningen og det oprindelige hus er bliver lidt mere kompliceret end godt er. Det kan også være, at du døjer med vandskader som følge af tidligere ejeres dårlige løsninger på den type problemer. Her kan et besøg af blikkenslageren hurtig løse problemet en gang for alle og sikre dig, at huset holder tæt.

Få løst blikkenslager- og blikarbjeder i Dybbøl og hele Sønderjylland

Hos Witt & Søn kan du altid få et helt gratis og uforpligtende tilbud på dine blik- og blikkenslageropgaver. Vi løser også VVS- og energiopgaver.​

Vi er medlem af:

Bliv kontaktet af os:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Witt & Søn A/S

CVR: 20216190

KONTAKT OS

Telefon: 74 46 11 64

E-mail: info@witt-vvs.dk

ADRESSE

Kalvetoft 26
6400 Sønderborg