Witt & Søn A/S - Kalvetoft 26 - 6400 Sønderborg

RING  74 46 11 64

​Skal du bruge en blikkenslager i Broager

Kontakt  din lokale VVS mester på telefon 74 46 11 64

Uanset om du skal have sat nye tagrender op eller have fikset en utæt blyinddækning, så er Witt & Søn det oplagte valg til blik- og blikkenslager-opgaver i Broager. Vi bor kun et kvarters kørsel fra byen og kan derfor også være hurtigt fremme ved akut opståede skader på tag og afløb.

I dag er det de færreste, der ved hvad en blikkenslager laver. Men når du skal have sat ståltagrender op eller have lagt inddækning i blik rundt om skorstenen eller over udhæng på boligen, så er det blikkenslageren, du skal have fat i.

Det er et ældgammel håndværk, der blander discipliner fra smedeverdenen med noget nær kunsthåndværk. For korrekt udført blikkenslagerarbejde er på det nærmeste rent kunst, der er med til at forskønne boligen og sørger for at huset holder tæt og regnvandet ledes effektivt væk fra huset.

Byg i blik med blikkenslageren – også i Broager

Vi løser alt blik- og blikkenslager-arbejde i Broager og resten af Sønderjylland

Men blikkenslagerarbejde er meget mere end det. Skal din bolig fremstå ekstra herskabelig eller skal du renovere en ældre bygning, kan blikkenslageren nemt komme til at spille en stor rolle. For metaltage, kupler, spir og andre former for bliktag er gode eksempler på blikkenslagerarbejde.

Kigger du rundt i Broager, finder du sikker mange eksempler på byggeri, hvor opfindsomme blikkenslagerløsninger har gjort hele forskellen.

Skal du have bygget til, kan du også vælge at få opbygget hele facaden i blik. Det er et materiale, der altid passer ind, uanset hvad resten af boligen er bygget af. Det er også væsentligt mere føjeligt end andre materialer og den perfekte løsninger til uheldige – og dermed oftest utætte – sammenføjninger mellem det oprindelige byggeri og senere opførte tilbygninger.

Oplever du vandskader den slags steder, eller har du utætte samlinger og skotrender i taget, kan et besøg af blikkenslageren tit løse problemet en gang for alle.

Vi løser alt blik- og blikkenslager-arbejde i Broager og resten af Sønderjylland

Uanset om du skal have sat nye ståltagrender op, skal have lavet inddækninger på din om-, til- eller nybygning, skal have lappet en utæt blyinddækning eller foretaget reparationer på et afløb i Broager og omegn, så kontakt Witt & Søn og få et gratis og helt uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af:

Bliv kontaktet af os:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Witt & Søn A/S

CVR: 20216190

KONTAKT OS

Telefon: 74 46 11 64

E-mail: info@witt-vvs.dk

ADRESSE

Kalvetoft 26
6400 Sønderborg