Witt & Søn A/S - Kalvetoft 26 - 6400 Sønderborg

RING  74 46 11 64

​Brug for blikkenslager på Als? Så ring til Witt & Søn!

Kontakt din lokale VVS mester Witt & Søn på telefon 74 46 11 64.

Har du noget blikkenslagerarbejde og bor på Als? Så handl lokalt og tag fat i Witt & Søn. Vi bor i Sønderborg og er derfor det oplagte, lokale valg. Det sikrer også, at vi kan være hurtigt fremme, hvis du har fået en skade på afløbet eller taget, som du gerne vil have repareret i en fart.

Uanset om du skal have lagt nye inddækninger omkring skorstenen eller luftudsugningerne på taget, sat tagrender op i stål eller har brug for en særlig løsning til afløbet, skal du have fat i en blikkenslager.

Blikkenslageren er en sand mester, der bruger viden fra både smedefaget og kunsthåndværk, når de går i gang med at løse din opgave. En dygtig blikkenslager kan både sikre dig tætte tage og afløb, ligesom han kan øge værdien af din bolig – netop fordi rigtigt udført blikkenslagerarbejdet ligner kunst og er kram, der kan holde i mange år fremover.

Byggeri med blikkenslagerarbejde udføres overalt på Als

Kører du en tur rundt på Als, kan du næppe undgå at bemærke de mange flotte spir, kupler og andre former for bygningsudsmykninger, der er udført i blik og metal. Det er også blikkenslagerarbejde! Skal du have repareret den slags, er det derfor også os hos Witt & Søn, du skal have fat i.

Vi udfører også større blikarbejder på facaden eller andre steder, hvor der er brug for at skabe en tæt og vejrbestandig overflade på din bygning. Blik passer ind overalt, uanset hvilke andre materialer, huset er bygget af. 

Det er også nemt at tilpasse til skæve mål på gamle hus og vi kan komme til på steder, hvor du ikke har mulighed for det med andre byggematerialer.

Blik er også løsningen, hvis du skal have tætnet sammenbygninger mellem tilbygninger og det oprindelige hus. Her kan vi sikre helt tætte sammenføjninger, så du slipper for fugtproblemer og vand på vægge og gulve.

Alle former for blikkenslagerarbejde udføres på hele Als og i resten af Sønderjylland

Witt & Søn udfører alle former for blikkenslagerarbejde, uanset hvor du bor på Als. Vi kommer også i resten af Sønderjylland, hvor vi har mange glade og tilfredse kunder.

Så har du et stykke blikkenslagerarbejde, du skal have udført? Så kontakt os allerede i dag. Så kommer vi forbi og giver et godt og helt uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi er medlem af:

Bliv kontaktet af os:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Witt & Søn A/S

CVR: 20216190

KONTAKT OS

Telefon: 74 46 11 64

E-mail: info@witt-vvs.dk

ADRESSE

Kalvetoft 26
6400 Sønderborg