Witt & Søn A/S - Kalvetoft 26 - 6400 Sønderborg

RING  74 46 11 64

​Har du behov for en blikkenslager i Aabenraa?

Kontakt VVS mester Witt & Søn på telefon: 74 46 11 64

Du skal have en blikkenslager til Aabenraa, hvis du har brug for at få lavet en inddækning omkring skorstenen, skal have sat bliktagrender op eller har brug for specialudformede afløb. Hos Witt & Søn leverer vi blikkenslagerarbejde efter de stolte, gamle håndværkstraditioner. Vi kan være fremme på under en halv time – godt, hvis du skal have ordnet en akut skade på tagrender eller afløb.

Blikkenslageren mikser smedefaget med kunsthåndværk og har tryllet med taginddækninger, tårnspir, tagrender og facader siden middelalderen. De kunstfærdige løsninger kan besigtiges mange steder rundt om i landet på kirker, rådhuse og andre prominente bygninger. Senere kom afløbene til. Her er løsningerne tit lige så kunstfærdige, men i sagens natur oftest gemt af vejen for beundrende blikke.

Ægte blikkenslagerhåndværk er flot og kunstfærdigt udført og kan nemt øge værdien af din bolig – både udseende- og vurderingsmæssigt. Samtidig sikrer det dig mod uønskede fugtproblemer, fordi vi kan tætne tag- og mursamlinger, hvor der ellers nemt kan opstå vandskader, netop fordi vi kan tilpasse løsningen meget mere præcist end det er muligt med standardmaterialer.

Har du f.eks. en tilbygning, hvor sammenføjningen mellem det nye og det gamle hus ikke holder tæt, kan vi skræddersy en løsning, der tætner og bortleder det vand, du ellers tidligere døjede med og som gav fugtskader indvendig.

Få smukt blikkenslagerarbejde på din ny- og tilbygning i Aabenraa

Ønsker du nogle af de herskabelige detaljer, som kun blikkenslageren kan skabe på din ny- eller tilbygning, eller har du spir, kupler og andre blikudsmykninger på din nuværende bolig, der trænger til at blive renoveret. Så tag fat i os og få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi kan også levere blikløsninger til facaden eller andre dele af huset. Det giver et særligt look, der altid passer ind. Så på den måde kan du altid skabe sammenhæng mellem selv to meget forskellige byggestile eller forskellige materialevalg. Samtidig kan du nemmere skjule de skæve mål og andre unøjagtigheder, som især mange ældre boliger gemmer på. Endelig er blik med til at forbedre holdbarheden på facaden, da det er mere vejrbestandigt end både cement og træ.

Alt i blikkenslagerarbejde i Aabenraa og resten af Sønderjylland

Uanset hvilken form for blikkenslagerarbejde, du har behov for, kan Witt & Søn løse opgave. Vi kommer i både Aabenraa og resten af Sønderjylland. Udover blikkenslageropgaver løser vi også alt inden for VVS og udfører energirenoveringer og opsætning af jordvarme, solenergi og biobrændselsanlæg.

Kontakt os i dag og aftal tid til, hvornår vi skal komme og give et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt VVS mester Witt & Søn på telefon: 74 46 11 64


Vi er medlem af:

Bliv kontaktet af os:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Witt & Søn A/S

CVR: 20216190

KONTAKT OS

Telefon: 74 46 11 64

E-mail: info@witt-vvs.dk

ADRESSE

Kalvetoft 26
6400 Sønderborg