Witt & Søn A/S - Kalvetoft 26 - 6400 Sønderborg

RING  74 46 11 64

Blikkenslager Sønderborg - Vi udfører tag- og facadearbejde

Witt & Søn A/S har mere end 60 års erfaring inden for blikkenslager-, tag- og facadearbejde, og derfor er vi det sikre valg, når du har brug for en kompetent blikkenslager.

Om du har brug for nye og moderne løsninger til taget eller facaden, eller om du har brug for restaurering af gamle og komplicerede zink-, kobber- og naturskiferløsninger, så har vi ekspertisen til at udføre blikkenslagerarbejdet. Vi har udført opgaver i Sønderborg, Gråsten, Broager og det meste af Als.

Blikkenslager med eget værksted i Sønderborg.

Vores kunder har krav på højeste kvalitet, og det sikrer vi ved at holde os helt fremme i markedet, både hvad angår efteruddannelse og teknologi.

Vi er medlem af tag- og facadesektionen under Tekniq, hvorigennem vi altid holder os opdateret på nye tendenser, teknikker m.v.

​På vores eget blikværksted råder vi over markedets mest moderne maskinpark til alle typer blikkenslagerarbejde. På den måde er vi altid i stand til at tilbyde kunderne topkvalitet og fremtidssikrede løsninger inden for tag- og facadearbejde i zink, aluminium og kobber.

Få tilbud på blikarbejde

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din blikkenslageropgave, og du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information eller et godt tilbud på tlf. 74 46 11 64 eller mail info@witt-vvs.dk

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT FORSTØRRE DEM:

Vi er medlem af:

Bliv kontaktet af os:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Witt & Søn A/S

CVR: 20216190

KONTAKT OS

Telefon: 74 46 11 64

E-mail: info@witt-vvs.dk

ADRESSE

Kalvetoft 26
6400 Sønderborg