Witt & Søn A/S - Kalvetoft 26 - 6400 Sønderborg

RING  74 46 11 64

Biobrændsel - en billig og miljøvenlig varmløsning

​Ligger din villa eller dit landbrug uden for områder med fjernvarme og naturgas, så er biobrændsel en miljøvenlig, effektiv og billig varmeløsning.

Witt & Søn A/S kan sikre dig en ny, driftsikker biobrændselkedel, som effektivt producerer varme til hjemmet. Vi er en del af Ren 1 Energi-sektionen under Tekniq, så du er garanteret en kvalitetsinstallation til de næste mange år.

Muligheder for biobrændsel

Herunder kan du se beskrivelser af tre forskellige brændekedler, der er velegnet til villaer og landbrug. Det kan måske give dig en idé om, hvad der er den optimale løsning til dig der søger biobrændsel.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om biobrændsel og de enkelte brændekedler samt deres kunnen.

MULTI-HEAT

MULTI-HEAT kan fyre med træpiller, skovflis eller korn og give stor besparelse (ca. 40-50%) i forhold til olie.

Kedlens konstruktion giver høj driftssikkerhed, stor holdbarhed, god fyringsøkonomi, miljøvenlig forbrænding og enkel betjening. Kedlen tilpasses nøjagtig til jeres varmebehov i huset. Det er unødvendig med en varmelagertank ved MULTI-HEAT.

Kan fyre med træpiller, træ og olie, hvilket giver en større frihed mht. valg af energikilde. Ønsker du muligheden for automatisk varmeforsyning i perioder, hvor du er ude af huset -vælges olie som varmekilde.

BONUS

BONUS er konstrueret til høj-effektiv forbrænding af tørt brænde. På grundlag af solid erfaring og afprøvning lever kedlen ved korrekt anvendelse op til selv de strengeste krav til effektiv og miljøvenlig forbrænding af træ.

Det er ved denne kedel nødvendigt med en varmelagertank – dog kan den undlades hvis der ikke skal fyres med brænde/skovtræ.

NOVO PELLET

Optimal energiudnyttelse gennem en behovstilpasset effekt. Høj fyringsteknisk virkningsgrad på op til 94,2%.

Driftssikker fuldautomatisk påfyldning af piller gennem fleksibel fødespiral.

Høj betjeningskomfort ved hjælp af digitalt reguleringssystem ISR-Plus. Energimærke A

Vi er medlem af:

Bliv kontaktet af os:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Witt & Søn A/S

CVR: 20216190

KONTAKT OS

Telefon: 74 46 11 64

E-mail: info@witt-vvs.dk

ADRESSE

Kalvetoft 26
6400 Sønderborg